Dubbele Buurt 20 - 1441 CS - Purmerend

Klorofil Playset – The Magic Tree

49.99

Klorofil Playset – The Magic Tree

49.99

Klorofil Playset – The Magic Tree

  • Druk op het knopje en ”POP”! De nieuwe Magische Speelboom opent en onthult al zijn geheimen: een slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en zelfs een garage!
  • Vele activiteiten om te ontdekken: een lift (kan op en neer), een struik met een verborgen ruimte, een auto en een schommel. Alles om vele verhalen te creëren en samen te spelen!
  • Praktisch: alles kan worden bewaard in de boom. Dankzij de handgreep is de boom gemakkelijk mee te nemen.
  • Klik hier om gratis het verhalenboekje te downloaden!
  • ”Winnaar van de Astra Best Toy For Kids Award 2019!”
  • Inhoud van de doos: de magische speelboom, 2 poppetjes (Eliot de Vos & Ruby de Beer), 12 accessoires: 1 auto, 1 struik, 1 schommel, 2 bedden, 1 bank, 1 tafel, 5 stoelen
  • Vanaf: 18 maanden
  • Afmeting doos: 29 x 33 x 29 cm

Slechts 1 resterend op voorraad

Artikel nr: KL-700200F. Categorie . Tags: , , , , , .

Op 10 juni 2019 heeft de Magische Speelboom in Pittsburg de prestigieuze “Best Toys for Kids Award” van ASTRA ontvangen. Astra is de belangrijkste Amerikaanse vereniging van speelgoedretailers “die zich inzet om kinderen te voorzien van gezond speelmateriaal van hoge kwaliteit met een hoge speelwaarde”.

Deze prijs wordt uitgereikt door een jury van experts aan hoogwaardig speelgoed dat gericht is op de ontwikkeling van de verbeelding van het kind en het spelen voor kinderen. Producten met de Best Toys for Kids Award worden beschouwd als “de beste keuze van het jaar door de Amerikaanse spelexperts”. De winnaars worden geselecteerd uit honderden nominaties uit een nationaal netwerk van speelgoed experts met een focus op het kind, in plaats van alleen het speelgoed.

De Magische Speelboom werd in 1975 opgericht en zal ons blijven verbazen en heeft experts overtuigd vanwege zijn innovatie, uitmuntende productie en ongelooflijke speelmogelijkheden. Want met de Klorofil: is natuur de magie!

Reviews

There are no reviews yet.

Voeg een recentie toe

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.