Dubbele Buurt 20 - 1441 CS - Purmerend

Dinkum Doll Roo

25.00

Aanbieding!

Dinkum Doll Roo

25.00

Dinkum Doll Roo

  • Dinkum Doll-body’s zijn gemaakt van 100% katoen
  • binnenvulling is hypo-allergeen polyfill
  • romper is gemaakt van jeukvrij acrylgaren
  • schoenen zijn gemaakt van BPA en ftalaatvrij PVC
  • afmeting: 35 cm
  • vanaf 3 jaar
  • Bijzonderheden: een deel van elke verkochte Dinkum-pop wordt gedoneerd aan Save The Children ter ondersteuning van wereldwijde onderwijsinitiatieven

Op voorraad

Artikel nr: OEKTOY-DKD-RO-O. Categorieën , , , . Tags: , , , , , , , .

Ontmoet de unisex Dinkum-poppen van het fantastische Engelse merk Olli Ella! Vol liefde en verwondering kunnen kinderen met deze prachtige poppen knuffelen, aankleden en hun haar stylen! Dinkum-poppen zijn beweegbaar, met armen, benen en een hoofd dat beweegt – ze kunnen ook zitten en zelfs staan ​​als ze hun schoenen dragen! Geef ze een staartje (of twee) en het is een meisje, maar met de haartjes los is het een jongetje!

De Dinkum-poppen zijn gemaakt van de zachtste, behaaglijkste katoen, waardoor ze niet alleen perfect zijn om mee te spelen, maar ook om mee te knuffelen en te gaan slapen. Ze hebben de liefste geborduurde details, van hun ogen en mond tot de kleine regenboog boven hun hart.

Het is aan je kind om te kiezen wie zijn of haar Dinkum-pop is (een jongen of een meisje?!), en met hun schattige gezichtjes, beweegbare en knuffelbare lichaampjes komt er geen einde aan het leuke en fantasierijke spel dat voor ze ligt.

Elke pop heeft zijn eigen verwijderbare unisex-outfit, sokken, luier en schoenen. Een deel van elke verkochte Dinkum-pop wordt gedoneerd aan Save The Children ter ondersteuning van wereldwijde onderwijsinitiatieven!

DD master – v3 – portrait-HD 1080p

Reviews

There are no reviews yet.

Voeg een recentie toe

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.