Dubbele Buurt 20 - 1441 CS - Purmerend

Trybike Steel vintage RED driewieler

139.90

Trybike Steel vintage RED driewieler

139.90

Trybike Steel vintage RED driewieler

 • driewieler:
  veel stabiliteit om te leren lopen en vervolgens te leren rijden.
  – leeftijd indicatie: vanaf ± 15 maanden t/m ± 2,5 jaar
  – gewicht: als driewieler 6,3 kg
 • tweewieler:
  vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel en leer balanceren op twee wielen
  – leeftijd indicatie: vanaf ± 2 jaar tot ± 6 jaar
  – gewicht: als tweewieler 5,1 kg
 • zadelhoogte: instelbaar van 30 tot 45 cm
 • lengte van voor tot achterwiel(en): instelbaar van 87 tot 94 cm
 • breedte van achterwielen bij driewieler: 49 cm
 • breedte stuur: 41 cm
 • hoogte stuur: instelbaar van 54 tot 61 cm
 • remmen: met de voeten, handremmen werken echt nog niet op deze leeftijd
 • wielen: 12 inch stalen wielen met spaken, nylon bussen, soepel draaiende kogellagers en extra brede luchtbanden
 • draaicirkel: korte draaicirkel
 • stuurbeveiliging: geen stuurbeperking voor meer bewegingsvrijheid in kleine ruimtes
 • garantie: 2 jaar
 • keurmerken: Europa, CE en EN71 keurmerk
  Australië en Nieuw Zeeland ISO 8124

Slechts 1 resterend op voorraad

Co&Co is enorm trots om de eerste metalen 2-in-1 driewielloopfiets te hebben ontwikkeld. Na de ontwikkeling van de Trybike Wood hadden we de smaak te pakken en zijn we meteen doorgegaan met als resultaat: de Trybike Steel. Met dezelfde uitgangspunten als de Trybike Wood, namelijk leren fietsen leuk en makkelijk maken.

De eerste stand van de Trybike is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen. Hiermee leren kinderen al vanaf 15 maanden lopen én fietsen.

Wanneer kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Trybike in de tweede stand, de tweewieler. Met slechts 2 inbussleutels bouw je de lage driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen, het vinden van je evenwicht. In het begin gaat het nog wat onwennig en missen kinderen de stabiliteit van het derde wiel. Na wat oefenen en met wat vallen en opstaan hebben ze het vaak door en duurt het niet lang voordat ze de straat door racen. Met de unieke voetensteun leren kinderen later nog beter balanceren en wordt het fietsen met trappers een makkie.

Een ander uniek item aan de Trybike is de control disk voor het achterwiel. Hiermee kun je de fiets nog lager of hoger zetten en kun je de wielbasis lager of korter maken. Op deze manier creëer je de perfecte instelling voor het niveau en de vaardigheden van elk kind.

Van de Trybike hebben kinderen zeker 4 jaar lang plezier en zijn kinderen in staat om motorische vaardigheden sneller te ontwikkelen.

Deze 2-in-1 loopfiets is ontwikkeld en ontworpen in Nederland door Co&Co en samengesteld na jarenlange expertise met loopfietsen. Wij hebben bewust gekozen voor de beste materialen, mooie details en een hoogwaardige afwerking. Met als resultaat: de fiets die wij als kind eigenlijk hadden willen hebben.

Tip 1
Als je kind tijdens het loopfietsen de voetjes van de vloer houdt is het een volleert loopfiets expert. Nu kun je ook een echte fiets met trappers kopen. Mocht je een fiets met trappers kopen laat dan de zijwieltjes achter in de winkel. Het enige dat je kind nu nog hoeft te leren is te trappen en te remmen. Balanceren is geen probleem en na een uurtje oefenen fietsen de meeste kinderen al.

Tip 2
Bewaar de Trybike voor je volgende kind of geef ‘m door aan een ander kind. Dat is namelijk pas echt duurzaam.

Reviews

There are no reviews yet.

Voeg een recentie toe

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.