Dubbele Buurt 20 - 1441 CS - Purmerend

Natural Earth Paint children’s earth paint kit petit

34.95

Natural Earth Paint children’s earth paint kit petit

34.95

Natural Earth Paint children’s earth paint kit petit

  • 6 pakjes in 6 kleuren in poedervorm voor ca. 2 liter verf
  • ingrediënten: biologische maïs zetmeel, Arabische gom en natuurlijke aarde en minerale pigmenten
  • gemaakt in de VS
  • alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar

Slechts 1 resterend op voorraad

Artikel nr: EP.CPK.01. Categorie . Tags: , , , , .

Natural Earth Paint
Dit is een complete set met ecologische verf in 6 kleuren die zeer geschikt is voor jonge kinderen om met kwasten te verven of juist als vingerverf te gebruiken.

Ook zeer geschikt voor volwassenen en professioneel gebruik om bijvoorbeeld aquarellen te maken.

De verf is geheel gemaakt van natuurlijke ingredienten uit de aarde, is eenvoudig uitwasbaar en brengt geen schade toe aan de huid!
Met deze 100% natuurlijke (niet-giftige) Children’s Earth Paint  maak je een romige, tempera-achtige verf als je de poeder op bais van minerale pigmenten mengt met water.
Voeg meer water toe om aquarellen te maken!

De rijke, levendige kleuren kun je tegelijkertijd ook professioneel gebruiken. Je maakt er prachtige aquarellen mee of schilderijen op schildersdoek, papier, kurk hout, steen, textiel, glas enzovoort. Dus de verf is geschikt voor alle leeftijden!

Elk pakket bevat zes kleuren van natuurlijke aarde verf: rood, oranje, geel, groen, blauw en bruin. Met de poeders maak je ongeveer 2 liter verf.
Verschil met de Children’s Eart Paint Kit is de hoeveelheid aan te maken verf (3 liter) en de bijgesloten biologisch afbreekbare bakjes met deksel.

Ter info en vergelijk:
Vaak worden andere kinderverven die niet natuurlijk zijn verkocht per 4 of 6 potjes of tubes waarin slechts de hoeveelheid zit van ongeveer 60-80 mg per potje. Dat betekent in totaal slechts een halve liter verf. Vaak droogt de verf makkelijk uit als het potje of de tube niet goed wordt gesloten.
Met natural Earthpaint heb je steeds de mogelijkheid de verf zelf naar de gewenste hoeveelheid aan te maken en heb je voor een dan gunstige prijs afhankelijk van hoeveel water die je toevoegd ruim 2 liter verf.

Reviews

There are no reviews yet.

Voeg een recentie toe

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.