Dubbele Buurt 20 - 1441 CS - Purmerend

Schatgravers

35.00

Schatgravers

35.00

Schatgravers

  • je kunt Schatgravers spelen in tweetallen en groepen. Samen met je vrienden, gezin, klas of coach.
  • officieel is het spel gemaakt voor kinderen van 7 tot 17 jaar, maar ben je iets jonger of ouder dan kun je er ook veel plezier aan beleven.
  • afm. verpakking: 19,5 x 13 x 2,5 cm

Op voorraad

Artikel nr: 9789085082040. Categorieën , . Tags: , , , , , , .

Schatgravers

Droom jij ook van een wereld  waarin kinderen, jongeren maar ook volwassenen echt contact met elkaar hebben en die met fonkelende ogen de wereld om zich heen bekijken? Dan is Schatgravers echt iets voor jou!

Schatgravers is een schat van een spel dat zijn weg razendsnel vindt naar gezinnen, scholen én praktijken. Eén van de succesvolle ingrediënten van het spel is dat het licht en luchtig voelt en tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt. Het spel is vrij van competitie en dat houdt de sfeer open en vriendelijk. De wijze waarop het gespeeld kan worden is eenvoudig waardoor het met zowel kinderen, jongeren als volwassen kan worden gespeeld.

13 specifieke situaties waarin schatgravers van betekenis kan zijn.  Je zult tijdens het spelen merken dat het je zelfvertrouwen versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk. Of zoals Laura van 10 zei; “Wat is er eigenlijk superveel om blij van te worden!” Maar het brengt ook prachtige inzichten in ingewikkeldere situaties.  Wil je weten of het in jouw situatie ook nieuwe inzichten geeft? Download dan ons situatie-overzicht! Trouwens, we hebben nog veel meer leuks voor je! Praktische, mooie downloads, maar ook spelsuggesties en verankeringstips. Wil je ’t zien? Kom maar eens kijken! 

 

 

Wat is het?

Schatgravers is een kaartspel. Het spel bestaat uit karweikaarten, dit zijn opdrachten die zijn verdeeld in prikkelende en levensomhelzende thema’s. Ook zijn er schatkaarten, hier staanwaardevolle eigenschappen op om van en met elkaar te ontdekken.

Schatgravers laat je op dynamische wijze verbinden met jezelf en de ander. Of je het nou speelt voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel, de uniek versterkende combinatie van de karweikaarten en schatkaarten raakt alle deelnemers (jong en oud-er). Intussen blijf je dus nadenken over jezelf, maar ook over anderen.
Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf en je medespelers, maar stiekem ook van andere mensen om je heen.

Je zult verrast worden door je eigen en andermans kwaliteiten en het ontdekken van klein geluk op speelse wijze.

Reviews

There are no reviews yet.

Voeg een recentie toe

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.