Dubbele Buurt 20 - 1441 CS - Purmerend

Ma Cabane a Reves Magneetbord

15.59

Aanbieding!

Ma Cabane a Reves Magneetbord

15.59

Ma Cabane à Rêves Magneetbord

 • verkrijgbaar in verschillende kleuren:
  – Opaline
  – Abyss
 • licht, dun en onbreekbaar
 • eenvoudig mee te nemen in de auto, restaurant, logeren etc.
 • gemaakt in Frankrijk
 • geschikt voor 3+
 • ook verkrijgbaar met hoofdletters en rekenen
 • goed te combineren met alle Kitpas producten
 • LET OP: geef bij een bestelling in de opmerkingen aan welke kleur je het liefst zou willen ontvangen

Op voorraad

Amandine heeft in 2018 Ma Cabane à Rêves® opgericht. Ze is moeder van twee kleine kinderen; een jongen en een meisje. Haar dochter is gek op stickers. Alleen zijn mooie stickers duur, het speelplezier is zeer kort en je komt ze overal in huis tegen. Daarnaast heb je ook veel afval. Haar kinderen spelen ook graag spelletjes, maar vaak waren ze na een paar maanden alweer uitgekeken op het spel. Amandine ontwikkelde daarom de mooie magneet sets. Minder afval, uitdagend speelgoed en mooi om te zien.

Amandine heeft jarenlang in het buitenland gewoond en ook gewerkt als stilist voor een trend agency in Parijs. Daar was ze o.a. verantwoordelijk voor het jaarlijkse trendboek kleur. Deze achtergrond zie je terug in de magneten.

Amandine beschouwt de magneet sets als een spel dat met je kind meegroeit. Eerst zal een kind de magneten eendimensionaal “opplakken” en simpele verhalen bedenken. Vanaf een jaar of 5/6 zullen ze doorkrijgen dat je de magneten ook kan “stapelen”. Zo krijg je driedimensionale en wat gedetailleerdere verhalen. Hoe ouder hoe uitgebreider de verhalen zijn. Ook kan er op een leuke manier geoefend worden voor school. Zijn de kinderen klaar met “spelen” dan wordt het bord in combinatie met de magneten vaak als decoratie gebruikt. De prachtige designs doen niet onder voor een mooi schilderij.

Reviews

There are no reviews yet.

Voeg een recentie toe

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.