Dubbele Buurt 20 - 1441 CS - Purmerend

Ik ben Krik, Krik ben ik

19.95

Ik ben Krik, Krik ben ik

19.95

Ik ben Krik, Krik ben ik

  • Alle verhalen over Domper, Krik en Melle in een magnifieke fullcolour-editie

  • auteur: Hanna Kraan

  • illustrator: Mies van Hout
  • uitgeverij: Lemniscaat
  • leeftijd: vanaf 5+

Slechts 1 resterend op voorraad

Artikel nr: 1630387. Categorie . Tags: , , , , , .

Na Krik en Domper, Krik en Melle voltooide Hanna Kraan met De tuin van Krik de enthousiast ontvangen serie over de vrolijke eekhoorn, de mopperige pad en de ijdele merel. Dat vraagt om een bijzondere editie met alle verhalen over het drietal! Nu helemaal opnieuw geïllustreerd door Mies van Hout in prachtige kleurenprenten.

In deze ultieme voorleesbundel zijn alle avonturen opgenomen die Krik, Domper en Melle beleven in de tuin van de familie Keizer. Door de ogen van de kleine dieren zien we onder andere hoe de mensen met de natuur omgaan. Want al verstaan wij de dieren niet, uit de verhalen blijkt dat zij ons maar al te goed verstaan!

Wie Ik ben Krik, Krik ben ik heeft (voor)gelezen zal anders om zich heen kijken als hij weer buiten komt. De wereld is een beetje mooier geworden. Dankzij Hanna Kraan.

‘Elk kind wordt zo verliefd op de roodbruine eekhoorn met zijn pluizige staart, die op bijna elke bladzijde is afgebeeld. Ik ben Krik, Krik ben ik is een geweldige voorleesbundel die elk kind (voor)gelezen moet hebben.’ – Juf Anke

Reviews

There are no reviews yet.

Voeg een recentie toe

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.