Dubbele Buurt 20 - 1441 CS - Purmerend

Sophie de Giraf Award set

21.99

Out of stock

Sophie de Giraf Award set

21.99

Sophie de Giraf
Mooie cadeauset met Sophie de giraf én een vanille bijtring.

Deze set is extra speciaal, omdat van elke verkochte set 3 mazelen vaccinaties wordt gefinancierd in derde wereldlanden. Dit is een samenwerking met ‘Artsen zonder Grenzen’.

Geboren in Frankrijk in 1961. En al meer dan 50 jaar niets veranderd…..Het eerste babyspeeltje waarmee uw baby al zijn zintuigen ontwikkelt! Phthalates, PBA en PVC vrij !!

  • Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt het baby’s aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor uw baby.
  • Luisteren: Dankzij het grappige geluidje wordt baby’s gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg.
  • Proeven: Het is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, hoorntjes, pootjes), en dus ideaal voor baby’s tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijk rubber en verf en is daarom volledig veilig voor baby.
  • Voelen: Het is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby’s kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen…
  • Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Uitverkocht

1 Sophie de giraf Award Set = 3 Vaccinaties!

Geplaatst op: 16-07-2018

Sophie de Giraf heeft haar krachten gebundeld met ‘Artsen zonder Grenzen’ om de meest kwetsbare kinderen over de hele wereld te helpen. Vandaag de dag zijn mazelen nog steeds een bedreiging voor kinderen, elke 9 minuten overlijdt er ergens op de wereld helaas nog een kind aan de mazelen.

Van maart tot december 2018 heeft Sophie de giraf een bijzondere actie om een steentje bij te dragen. Van elk verkochte Sophie de Giraf Award Set worden er namelijk 3 mazelen vaccinaties gefinancierd!Sophie de giraf is een icoon met een groot hart voor kinderen!

Via deze link kun je het hele productieproces van Sophie de Giraf zien:

the making of Sophie la Girafe