Dubbele Buurt 20 - 1441 CS - Purmerend

Waytoplay Highway – 24-delige set

63.00

Out of stock

Waytoplay Highway – 24-delige set

63.00

Waytoplay Highway – 24-delige set

  • De supercomplete 24-delige Aaytoplay snelweg set bevat twee kruisingen, twee rotondes, acht rechte stukken en niet minder dan twaalf bochtstukken om een fantastische grote, flexibele autobaan aan te leggen.
  • afmeting: lengte 376 cm
  • inhoud: 12 bochten, 8 rechte baandelen, 2 kruisingen en 2 rotondes
  • Ideaal te combineren met Brio treinrails en Kapla!
  • leeftijd: 2+

Uitverkocht

Artikel nr: 24HI. Categorieën , . Tags: , , , , , , .

Flexibele autobaan die gemaakt wordt van rubber materiaal dat in mallen gegoten wordt. Geproduceerd in Duitsland waar ook de rubber wieltjes voor Playmobil en Meccano gemaakt worden. Alles volgens de hoogste normen en standaarden die gelden voor kinderspeelgoed. De duurzaamheid zit ‘m in de productie keten en de lange levensduur van dit product.

Nederlands ontwerp, dus daar kunnen we trots op zijn!
Ideaal te combineren met Brio en Kapla!

Snelweg

De waytoplay snelweg is geweldig speelgoed dat de verbeeldingswereld van kinderen stimuleert. Aan de slag en bouw je eigen weg voor je andere favoriete speelgoed en al je autootjes.
Met de 24-delige set heb je een geweldige set waytoplay in handen. Maar het is altijd mogelijk je set later nog verder uit te breiden met extra baandelen.
De flexibele autobaan is leuk om binnen en buiten mee te spelen en kan op bijna iedere ondergrond gelegd worden. Hij is gemakkelijk schoon te maken.