Dubbele Buurt 20 - 1441 CS - Purmerend

Waytoplay Expressway – 16-delige set

44.00

Out of stock

Waytoplay Expressway – 16-delige set

44.00

Waytoplay Expressway – 16-delige set

  • De zestiendelige Waytoplay Autoweg bestaat uit acht bochtstukken, een kruising, een rotonde en zes rechte stukken. Hiermee leg je een hele speelse, grote autoweg inclusief kruising en rotonde waarmee je de autobaan verder kunt uitbreiden.
  • afmeting: lengte 258 cm
  • inhoud: 8 bochten, 6 rechte baandelen, 1 kruising en 1 rotonde
  • ideaal te combineren met Brio treinrails en Kapla!
  • leeftijd: 2+

Uitverkocht

Artikel nr: 16EX. Categorieën , . Tags: , , , , , , , .

Flexibele autobaan die gemaakt wordt van rubber materiaal dat in mallen gegoten wordt. Geproduceerd in Duitsland waar ook de rubber wieltjes voor Playmobil en Meccano gemaakt worden. Alles volgens de hoogste normen en standaarden die gelden voor kinderspeelgoed. De duurzaamheid zit ‘m in de productie keten en de lange levensduur van dit product.

Nederlands ontwerp, dus daar kunnen we trots op zijn!
Ideaal te combineren met Brio en Kapla!

Autoweg

Dit is de populairste waytoplay set, bestaande uit 16 delen. De waytoplay autoweg is geweldig speelgoed die de verbeeldingswereld van kinderen stimuleert. Aan de slag en bouw je eigen weg voor je andere favoriete speelgoed en al je autootjes.

Met de 16-delige set maak je een mooie start met waytoplay. Het is altijd mogelijk je set later uit te breiden met extra baandelen.

De flexibele autobaan is leuk om binnen en buiten mee te spelen en kan op bijna iedere ondergrond gelegd worden. Hij is gemakkelijk schoon te maken.