Dubbele Buurt 20 - 1441 CS - Purmerend

Waytoplay Grand Prix- 24-delige set

63.00

Waytoplay Grand Prix- 24-delige set

63.00

Waytoplay Grand Prix – 24-delige set

  • De supercomplete 24-delige Aaytoplay snelweg set bevat acht rechte stukken en niet minder dan zestien bochtstukken om een fantastische grote, flexibele autobaan aan te leggen.
  • afmeting: lengte 384 cm
  • inhoud: 16 bochten, 8 rechte baandelen
  • Ideaal te combineren met Brio treinrails en Kapla!
  • leeftijd: 2+

Slechts 1 resterend op voorraad

Artikel nr: 24GP. Categorieën , . Tags: , , , , , , .

Flexibele autobaan die gemaakt wordt van rubber materiaal dat in mallen gegoten wordt. Geproduceerd in Duitsland waar ook de rubber wieltjes voor Playmobil en Meccano gemaakt worden. Alles volgens de hoogste normen en standaarden die gelden voor kinderspeelgoed. De duurzaamheid zit ‘m in de productie keten en de lange levensduur van dit product.

Nederlands ontwerp, dus daar kunnen we trots op zijn!
Ideaal te combineren met Brio en Kapla!

grand prix

De nieuwe Grand Prix van waytoplay brengt de spanning van een echte grand prix in je eigen huis. Aftellen 3-2-1 en go, metstart en finish lijn en een pitstop om je raceauto te laten tanken en de wielen te wisselen. 24 speciaal afgedrukte wegsegmenten bieden maximaal racing plezier – volledig compatibel met bestaande waytoplay sets.
De flexibele autobaan is leuk om binnen en buiten mee te spelen en kan op bijna iedere ondergrond gelegd worden. Hij is gemakkelijk schoon te maken.