Dubbele Buurt 20 - 1441 CS - Purmerend

Heat Black & White

59.99

Heat Black & White

59.99

Heat Black & White

  • Het straatbeeld van New York in de jaren 1960 is een grote inspiratiebron geweest voor deze politieauto.
  • materiaal: ABS kunststof met hoogglans UV-coating, zorgzaam met de hand gepolijst.
  • getest volgens: CPSIA voor de Verenigde Staten en EN71 voor Europa. Alle uitgebreide testen uitgevoerd door TUV Hong Kong.
  • prachtige vormgegeven auto die gegarandeerd een leven lang meegaat!

Slechts 1 resterend op voorraad

Het verhaal achter Playforever:

Een fascinatie voor voertuigen werd geboren toen Julian Meagher op elfjarige leeftijd rond reed op zijn fiets, op zoek naar verscholen super auto’s in de lokale ondergrondse parkeergarages. 3 verdiepingen naar beneden rijdend en glurend onder het stof bewonderde hij de glimmende badges, vormen en prachtige koetswerkkleuren van de Countach, Muira en Dino. Het ontdekken van deze volbloeden op jonge leeftijd was een integraal onderdeel van de groei van zijn obsessie. Nu, 30 jaar later, is Meagher een bekroonde industrieel ontwerper en grijpt hij met zijn eigen label terug naar die jaren van verwondering door het creëren van een lijn met tijdloze design-speelgoed.

Nadat Meagher tientallen jaren de stijlelementen uit de auto-industrie heeft bestudeerd en uitgezocht heeft hoe de auto’s gefabriceerd worden, heeft Meagher zijn onderzoek afgerond door de productie te starten met een samenhangende reeks van voertuigen. Classics, Midi’s, Mini’s en Mavericks zijn een eclectische mix van kunst, mode, traditioneel product ontwerp, modernisme en natuurlijk autostyling.

Vriend en collega, Cameron Treeby, een gevestigde industrieel ontwerper, heeft zorgvuldig de productie voor de gehele lijn gestructureerd. De voortdurende vergadering van deze twee grootheden heeft de creatieve richting van het label verder gestuurd. Treeby werkt vanuit het kantoor in Londen, terwijl Meagher werkt vanuit zijn studio net buiten Kaapstad.

Playforever werkt samen met een productie-partner die echt begrijpt wat kwaliteit inhoudt en precies weet wat er nodig is om de mooiste producten te bouwen. Hier wordt niet gekozen voor onnodige kostenbesparingen die ten koste van de prestaties en de bouwkwaliteit gaan. We kiezen voor de beste materialen, zodat de oppervlakken onberispelijk zijn en de producten zijn absoluut ongeëvenaard. Ons doel is om vrijwel onverwoestbaar design-speelgoed te creëren dat een leven lang meegaat -> Playforever!

Reviews

There are no reviews yet.

Voeg een recentie toe

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.