Welkom op onze blog!

Welkom op de blog van Speelgoedwinkel Meneer de Uil! Nadat ik 5 jaar geleden ben begonnen met de “stenen”winkel, is het nu tijd om ook online te gaan.
Vanaf nu is het dus mogelijke om onze gezellige winkel in Purmerend te bezoeken of op afstand via je pc/laptop of smartphone ons assortiment te bekijken.

De winkel

Eerlijk gezegd is mijn voorkeur altijd uitgegaan naar een “stenen” winkel, omdat ik het contact met de klanten juist zo belangrijk vind. De winkel is een ontmoetingsplek waar vaak leuke gesprekken ontstaan en waar inmiddels ook een vast klantenbestand is gegroeid. Veel van de klanten en hun kinderen ken ik bij naam.

Het is zo ontzettend leuk om trotse (groot)ouders te zien en hun (klein)kind te zien groeien in de afgelopen 5 jaar, dat schept een band!
Toch werd er met enige regelmatig de vraag gesteld of er ook via internet besteld kon worden, want dat zou zo makkelijk zijn.

Meneer de Uil op social media

Na een cursus “social media” ben ik actief aan de slag gegaan via Twitter en Facebook waar Meneer de Uil inmiddels al door velen gevolg wordt.
De vraag naar een webwinkel werd daardoor eigenlijk steeds groter….

De webshop

Na veel plussen en minnen tegenover elkaar op papier te hebben gezet, heb ik toch besloten om de bestaande “stenen” winkel uit te breiden met een webwinkel, zodat de consument zelf kan kiezen om de winkel te bezoeken of online te shoppen.

Ja en wat moet je dan als digibeet? Informatie inwinnen over “hoe bouw ik een goede website?” Wie heeft daar verstand van? Bij welke websitebouwer heb ik zelf het beste gevoel? Na de nodige gesprekken en brainstorm sessies heb ik een webdesigner leren kennen die precies begreep wat mijn wensen waren. “Een professionele website en webwinkel waarbij persoonlijkheid en gebruiksvriendelijkheid naar de klant toe een grote rol spelen.”

Dat is wat Alex Broekhuizen naar mijn idee zeer goed heeft weten over te brengen met als resultaat een website en webwinkel waar ik best trots op ben.

Veel plezier tijdens het ontdekken van de nieuwe website en neem gelijk een kijkje in de webwinkel. Uiteraard ben je ook van harte welkom in de winkel in Purmerend!

  , , , , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *