Update

Update

De kleinefabriek is inmiddels weer achter de rug en wat hebben we weer veel leuke dingen gezien en mensen ontmoet. Genoeg inspiratie om met frisse moed 2014 in te gaan. Let the year begin!

 

Zorgenvriendjes

Daar zijn ze dan…. de zorgenvriendjes.

Kinderen hebben zorgen, angsten en behoeften. Natuurlijk proberen ouders deze op tijd te herkennen en er iets aan te doen, maar een hoop kinderen houden hun zorgen vaak voor zichzelf. In deze situatie bieden ZORGENVRIENDJES kinderen de perfecte mogelijkheid om hun zorgen privé kwijt te kunnen en discussie te stimuleren.

Kinderen doen hun geschreven of getekende zorgen eenvoudigweg in de mond van een zorgenvriendje en sluiten de rits. Dit lost het probleem niet op, maar is een eerste stap naar zich beter voelen, nu de zorgen veilig achter de rits zijn opgesloten. Ouders die een tekening of brief in de mond van een zorgenvriendje vinden, krijgen zo de kans op met hun kind over de zorgen te praten waar ze anders misschien niet eens weet van hadden.

“Wij eten jouw zorgen op!”is het motto van de zorgenvriendjes en hier zijn ze! Wij stellen je graag voor aan: Ed, Saggo, Biff, Schnulli, Om, Polli, Ernst, Rumpel, Sepp, Enno, Gump, Frula, Bill, Betti en Flint.

 

Plus-Plus®

Plus-Plus® is een nieuw soort speelgoed, immens populaire in Denemarken en de rest van Scandinavië. Plus-Plus® is van origine Deens en wordt nog steeds in de buurt van Kopenhagen geproduceerd. Het immense succes komt mede door een combinatie van de grote speelgoed verkopers zoals Hemley’s in Kopenhagen en daarnaast het educatieve verhaal van Plus-Plus aan de andere kant met daarin de samenwerking met basisscholen en kinderdagverblijven.

Plus-Plus® heeft een doelgroep van jongens en meisjes in de leeftijd van ongeveer 3 tot 12 jaar en helpt de creativiteit en inbeeldingsvermogen bevorderen. Als een kind eenmaal Plus-Plus® heeft geprobeerd, dan wordt het zeker zijn favoriet! Een heleboel uren speelplezier.

Één simpele vorm, eindeloze mogelijkheden!

 

Monchhichi 40 jaar!

 Monchhichi bestaat dit jaar 40 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum is er een speciale set gemaakt met een 20cm jongen en meisje in de versie zoals Monchhichi destijds is geintroduceerd! Wij introduceren tevens 5 nieuwe modellen in 20cm en 2 nieuwe Bebichhichi’s.

  , ,


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *