Dubbele Buurt 20 - 1441 CS - Purmerend

Over onsHallo Meneer de Uil!

11 oktober 2008 opende Speelgoedwinkel Meneer de Uil voor het eerst haar deur voor iedereen die op zoek is naar mooi speelgoed.

Als moeder van 2 kinderen speelde het verlangen naar een speelgoedwinkel met kwalitatief goed speelgoed regelmatig door mijn hoofd.

Genoeg aanleiding om een leuke speelgoedwinkel te openen in Purmerend!

Het assortiment dat je bij ons vindt wordt door mijzelf met zorg en aandacht ingekocht. Het overgrote deel van de producten is gemaakt van natuurlijke materialen, met de nadruk op hout.

Ik vind het belangrijk dat we ons richten op het reduceren van afval en ons meer moeten gaan richten op de vele recycle mogelijkheden.

Duurzaamheid staat voor kwaliteit en daarvoor ben je bij ons aan het goede adres.

Veel mensen die de winkel bezoeken hoor ik regelmatig zeggen “He dat had ik vroeger ook!” Dat vind ik nou juist zo leuk, een winkel vol herkenning waar herinneringen aan vroeger weer naar boven komen.


Aandacht voor de klant

Wij proberen zoveel mogelijk in te spelen op de vragen van de klant. Mocht je op zoek zijn naar een artikel dat je niet direct bij ons in de winkel kunt vinden, geef dit dan gerust door. Wellicht kunnen wij dit dan voor je bestellen.

Onze service

Speelgoedwinkel Meneer de Uil verkoopt speelgoed waar zij zelf achter staat. De producten zijn verantwoord en bewust ingekocht. Desondanks kan het gebeuren dat een product niet voldoet. Mocht je na aankoop van een product toch ontevreden zijn, dan zullen wij onze uiterste best doen om je ontevredenheid weg te nemen door samen naar een geschikte oplossing te zoeken.

Particulieren en bedrijven

Niet alleen particulieren kunnen bij ons hun verlanglijstjes opstellen, maar ook bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen bij ons terecht. Zo bieden wij de mogelijkheid om kraampakketten samen te stellen, 5 december bestellingen volledig te verzorgen en informatieve productuitleg te geven.


Wat maakt ons zo speciaal?

Wij hebben een uniek assortiment dat je niet snel bij een andere speelgoedwinkel in Purmerend tegen zult komen.

Wij hanteren de adviesverkoopprijzen zoals de leverancier deze aan ons opgeeft. Zodoende betaal je niet te veel en houden we de markt eerlijk.

Na aanschaf van je cadeau zorgen wij ervoor dat het artikel altijd mooi ingepakt onze winkel verlaat. Er is namelijk niets leukers dan het geven van een mooi verzorgd cadeau.

Wij proberen tijdens onze dagelijkse werkzaamheden zo veel mogelijk aan ons klimaat te denken. Dat zie je terug in het verpakkingsmateriaal dat wij gebruiken. Zowel het inpakpapier als de papieren draagtassen zijn gemaakt van gerecycled papier, heeft het “Green-paper” keurmerk en is Co2-neutraal.

Green-Paper_made by disegno_Pantone 356C

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via onze contact pagina. We proberen je vraag dan zo spoedig mogelijk te beantwoorden.Huisregels Speelgoedwinkel Meneer de Uil

– Mogelijk binnen 14 dagen op vertoon van aankoopbewijs en in ongeopende verpakking.

– Indien u op moment van ruilen geen geschikt alternatief kunt vinden, dan ontvangt u een tegoedbon.

– Wij geven geen geld retour.

– Diverse producten worden ongemonteerd geleverd. Bij deze producten zit een duidelijke handleiding.

– Wij geven geen garantie op producten die niet conform de handleiding gemonteerd zijn, tevens kunnen wij geen garantie bieden indien het product gemonteerd is met gereedschap dat niet in de bijgeleverde handleiding vermeld staat.

– Indien u tijdens montage constateert dat de inhoud van de verpakking niet compleet of beschadigd is, dan verzoeken wij u verdere montage te staken en direct contact met ons op te nemen.

– Wij bieden u de gelegenheid om ongemonteerde producten kosteloos, binnen 48 uur door ons te laten monteren.

– Bovendien kunt u bij besteding vanaf € 50,- gebruik maken van onze kostenloze bezorgdienst. Deze is wekelijks op woensdagavond binnen de gemeente Purmerend, Beemster, Landsmeer, Waterland en Edam-Volendam.

(LET OP! deze huisregels hanteren wij in onze “stenen”winkel. Voor onze webwinkel hanteren wij regels die toegespitst zijn op de webwinkel)