November news

November news

Druk, druk, druk…. Elke dag wordt onze winkel aangevuld met het leukste speelgoed om alle 5 december wensen te kunnen vervullen. Mocht je nog lege kartonnen dozen nodig hebben voor het maken van een surprise, dan ben je bij ons ook aan het goede adres, want onze bovenverdieping staat helemaal vol met lege dozen.

Djeco


Vanaf volgende week zijn wij ook verkooppunt van Djeco – Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties op een originele wijze te verbeteren. Het assortiment is zeer uiteenlopend van houten speelgoed tot spelletjes tot creatieve knutselpakketjes. Het ziet er allemaal geweldig mooi uit waardoor je vanzelf enthousiast wordt om er iets mee te gaan doen.

KAPLA kleurwedstrijd


2 november jl. was het KAPLA-dag. We hebben dit evenement niet zomaar voorbij laten gaan. Iedereen kon meedoen aan onze kleurwedstrijd. Er werden heel wat mooie kleurplaten ingeleverd, daardoor werd het voor de jury niet makkelijk om er drie winnaars uit te kiezen. Uiteindelijk is er een keuze gemaakt en hebben de winnaars inmiddels hun prijs in ontvangst genomen.

Gezelligste winkel van Purmerend


Wij zijn genomineerd voor de gezelligste winkel van Purmerend. Heb jij je stem al uitgebracht?
logo_gez_winkel_170x170

extra openingstijden:


maandag 18 november van 13.00u tot 17.00u
maandag 25 november van 13.00u tot 17.00u
maandag 2 december van 13.00u tot 17.00u
koopzondag 24 november van 12.00u tot 17.00u
koopzondag 1 december van 12.00u tot 17.00u

  , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *