February – March news

 

February – March news

Eind februari was het weer tijd voor onze jaarlijkse korte onderbreking.
We hebben heerlijk een week in Oostenrijk geskied met het hele gezin. Onze batterijen zijn weer opgeladen en we gaan er weer met frisse moed tegenaan. Joehoeeeeeee

Heiligenblut_Austria_2014

 

Voorjaarsbeurs

Een strenge winter is ons in Nederland bespaard gebleven. De vogeltjes fluiten, de knoppen lopen al uit en de bollen schieten de grond uit. Laat de lente maar komen! De International Toyfair 2014 in Nürnberg is nog maar net achter de rug en de volgende afspraken staan alweer in de agenda voor de jaarlijkse voorjaarsbeurs.

 

Kind van de Maand

Deze maand staan de eerste afspraken gepland voor het maken van foto’s voor onze Blog “Kind van de Maand”.

De foto’s zullen gemaakt worden door Monique Ferron, die al eerder geweldige foto’s voor onze website heeft gemaakt.

 

Wheelybug

Wheelybug muis gespot in Nuon commercial.

De Wheelybug is een loopwagen in de vorm van een biggetje, bij, koe, muis, tijger of lieveheersbeestje, met 4 zwenkwieltjes waardoor kinderen in een kleine ruimte alle kanten op kunnen draaien.De body is gemaakt van zacht gepolsterd vinyl. Door de duwbeugel kan je er veilig op zitten en rondjes rijden. De Wheelybug is al leuk voor 1 jarigen, want je kunt hem ook heerlijk knuffelen, wegduwen of als loophulp gebruiken. En als ze de eerste stapjes zetten duurt het niet meer lang voordat ze erop wegrijden.

BEKROOND MET DE BEST BABY & INFANTPRODUCT AWARD 2007, CATEGORY TOYS.

Nu leverbaar, de Wheelybug Plush Egel en Panda. Deze wheelybug heeft wasbare verwisselbare hoezen en er volgen er nog veel meer…….

 

Lyra Super Ferby potloden

Dit dikke (diam. 10 mm) kleurpotlood symboliseert, met een lengte van 17,5 cm, de verdere ontwikkeling van Lyra Ferby kleurpotloden. Door de driekantige vorm kan de driepuntsgreep worden geoefend, hetgeen bijzonder belangrijk is voor kinderen die nog moeite hebben om een potlood op de juiste manier vast te houden. Het potlooduiteinde is gesloten, de potloodstift is met 6,25 mm superdik, breekvast en heeft een sterk kleurpigment.

Lyra Super Ferby is verkrijgbaar in 25 kleuren. Het potlood zelf is ongelakt waardoor het een zeer natuurlijke uitstraling heeft.

Lyra_Super_Ferby_potloden

 

  , , , , , ,


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *