Herfst

Herfst, herfst wat heb je te koop? Honderdduizend blaadjes op een hoop…

Het is nu overduidelijk herfst. De temperatuur is momenteel nog best aangenaam, maar na een hele dag werken met de deur open heb ik als ik ‘s avonds thuis kom wel al een rozig gevoel. Ik kan blijven vegen, want de bladeren waaien constant naar binnen, maar de deur van de winkel gaat pas dicht als de kachel weer aangaat.

Thuis ligt de tuin ook bezaaid met bladeren en dat herfstachtige tafereel brengt altijd een soort van gezelligheidsdrift in mij naar boven. Van de week heb ik de woonkamer veranderd zodat er een knusse zithoek is ontstaan. Gezellig met wat kussentjes en een heerlijke zachte deken van fabulous goose op de bank. Eenmaal kennisgemaakt met dit prachtige textielmerk, dan wil je nooit meer iets anders.

Deze tijd brengt ons ook alweer dichter bij de drukke tijd van het jaar. Sint Maarten, Sinterklaas, Kerstmis, Oud & Nieuw…
Iedereen doet erg zijn best om tijdens deze donkere dagen op zoek te gaan naar gezellige verlichting voor in het huis. De Noest heeft prachtige silhouetlampen die je kunt aanpassen aan elk seizoen.

En wat vind je van de sprookjesachtige wandlampjes van Grootzus? Geweldige lampjes op samen met je kind een verhaaltje bij te lezen voor het slapen gaan.

  , , , ,


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *