December news

December news

Brrrrrr… De winter heeft zijn intreden gedaan. De dagen zijn korter en kouder, maar dat mag de pret niet drukken want wij hebben genoeg leuke spulletjes om deze donkere dagen door te komen.

 

Engel.

Sinds een paar weken verkopen wij Engel.  Het assortiment van Engel. bestaat uit heel veel mooie producten waar je gegarandeerd vrolijkheid mee in huis haalt. Alles wordt gemaakt in ateliers die duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel dragen.

Zo vind je bij ons schitterende Sneeuwsterren.
Hier worden we blij van in de koude maar gezellige winterdagen! Deze set sneeuwsterren bestaan uit drie witte sterren gemaakt van stevig en geïmpregneerd wit papier. Ze zijn gemakkelijk op te vouwen en her te gebruiken. Extra feestelijk is het dat dit product gemaakt wordt in een klein fabriekje in Europa. De sterren zitten verpakt in wit vloeipapier voorzien van een mooie sticker.

Maar ook de Pure White slinger mag niet ontbreken bij een huwelijk, tuinfeest of witte kerst! Deze slinger is op zichzelf al mooi, maar je kan hem ook naar eigen inzicht voorzien van foto’s, tekst, wensen of tekeningen.
Pure White is 11,5 meter lang en telt 24 vlaggen die bevestigd zijn aan band van glanzend wit satijn. De vlaggen zijn afgezet met maagdelijk wit kant. Een droom van een slinger die erbij móet zijn tijdens de meest romantische momenten uit je leven.

And last but not least Honeycombs in verschillende kleuren.
De nostalgie van deze prachtige honeycombs (honingraad) maakt ieder mens gelukkig. De retro ballen zijn terug van weggeweest en mogen weer kleur geven aan ieder huis, feest, kinderkamer of huwelijk. De setjes ballen worden plat geleverd en kunnen eenvoudig worden uitgevouwen en opgehangen. Hierbij zijn de kleefknopjes die ENGEL. aanbiedt een uitkomst. Extra feestelijk is het dat deze ballen op ouderwetse manier worden gemaakt in Oostenrijk. De ballen zijn geïmpregneerd en gemaakt van een mooie ambachtelijke kwaliteit vloeipapier. De ballen zijn geschikt voor hergebruik en kunnen een traditie worden in elk huishouden.

 

DIY

Voor de freubelaars hebben we momenteel een heel leuk boekje “Kerstballen vouwen“. In dit boekje staat stap-voor-stap omschreven wat je moet doen. Knippen, vouwen, plakken en… klaar! Het resultaat? 24 supermooie kerstballen en 24 schitterende ijskristallen.

Deltas_kerstballen_vouwen

 

Janod

Ons Janod assortiment is weer uitgebreid met de meest leuke artikelen! Ideale kado’s voor onder de kerstboom!

Gezelligste winkel van Purmerend


Wij zijn genomineerd voor de gezelligste winkel van Purmerend. Heb jij je stem al uitgebracht?
logo_gez_winkel_170x170

  , , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *